SHIRO 2020 SL, amb NIF B02790848, no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’Internet de SHIRO 2020 SL. D’acord amb els límits establerts per la llei, SHIRO 2020 SL no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o les informacions contingudes en les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i la informació de les pàgines d’Internet de SHIRO 2020 SL estan elaborats per professionals del dret qualificats per a l’exercici de la seva professió. Així mateix, els continguts i la informació no vinculen a SHIRO 2020 SL ni constitueixen opinions, consells o assessoraments legals de cap classe, ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de SHIRO 2020 SL poden contenir enllaços a altres pàgines de terceres parts que SHIRO 2020 SL no pot controlar. Per tant, SHIRO 2020 SL no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, software i els altres continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva de SHIRO 2020 SL o de les seves llicenciadores. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial ha de comptar amb el consentiment exprés de SHIRO 2020 SL.

Així mateix, per a accedir a alguns dels serveis que SHIRO 2020 SL ofereix per mitjà del web haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que s’estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que, mitjançant l’emplenament d’aquest formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de SHIRO 2020 SL amb la finalitat de poder prestar-li i oferir-li els nostres serveis, així com per a informar-lo de les millores del lloc web. També l’informem de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal dirigint-se a info@shirosantcugat.com o a l’adreça: carrer Elies Rogent, local 1, Mercat de Torreblanca, Sant Cugat del Vallès. 08172 Barcelona.